Plannen en processen

Projectplannen, begrotingen, weinig mensen worden hier echt gelukkig van. Toch is het van belang om dit goed voor elkaar te hebben. Je kan het leuk vinden of niet, maar je hebt het op een gegeven moment nodig.

Een voorbeeldje: Als een gemeente je wil helpen en ze vragen een begroting, dan moet je weten wat je nodig hebt. Bij veel kleine initiatieven rommelt dat. Ze worden dan niet serieus genomen door organisaties. Sommigen denken: we hoeven geen website, we zijn maar een bewonersinitiatief. Daarmee doe je jezelf tekort. Je moet kunnen uitleggen wat je doet, je betrokken netwerk meenemen in de mooie maar ook uitdagende ontwikkelingen die je in gang zet. Blijf dit doel voor ogen houden, anders wordt het al snel het vervelendste klusje van de week.

Moet het dan altijd saai zijn? Nee hoor, er zijn veel manieren. Vaak denken mensen aan enorme lappen tekst en dat vinden ze lastig. Gelukkig is dat niet per se nodig. R3NEW werkt bijvoorbeeld veel met modellen en visualisaties van projectplannen. Zo kan je anderen makkelijk meenemen in jouw plan, daarnaast is het vaak leuker om te maken. Zeker als jij een creatieve pionier bent!

Heb je ook belang bij de voorbeelden van R3NEW? Vul het contactformulier op onze website in!