AANBOD

R3NEW verlangt naar herstel en bloei in de wijken van Nederland. Daarbij geloven we in relatie, in community. Er zit kracht in groepen mensen die elkaar vertrouwen, voor elkaar zorgen en elkaar uitdagen en verder helpen. Tegelijkertijd is het zien ontwikkelen van gezond functionerende groepen een stevige uitdaging. R3NEW is gespecialiseerd in community development in wijken, en ziet deze herstelbeweging graag groeien. Doe je mee?

In onze maandelijkse R3NEWS delen we verhalen, inspiratie en kennis, vanuit theorie én praktijk. Meld je ook aan en ontvang alles wat je wil weten over wijkcommunities in je mailbox.

EBOOK-R3NEW-e1622453700777-1024x673

DOWNLOAD E-BOOK

Tien jaar ervaring in het opbouwen van communities hebben we samengevat in onze eigen IBCD-aanpak. Download ons E-Book en leer welke essenties belangrijk zijn, en hoe je deze een plek kunt geven binnen jouw community. Op deze manier bouw jij door op onze lessen, en werken we samen aan een beweging van herstel en bloei in de wijken van Nederland.

Downloaden
SMALL-e1622453563941-1024x673

DOWNLOAD WEBINAR

Wellicht loop jij al een tijdje rond met het verlangen als christen meer zichtbaar te zijn in je wijk. Alleen of samen met een aantal anderen wil je graag verschil maken en leven vanuit Gods herstelplan. Wijkcommunities bieden daarvoor een prachtige mogelijkheid. Door het introductiewebinar leer je wat een wijkcommunity inhoudt en hoe je dit zelf in je eigen wijk kan starten.

Downloaden
R3NETWORK3klein

JOIN R3NETWORK

Regelmatig ontmoeten we elkaar als communityleiders en wijkpioniers ook ergens in Nederland. Het liefst reserveren we daarvoor een dag of een middag. Deze is bedoeld voor eigen pioniers, maar ook voor iedereen die meer wil weten over wijkpionieren en sociale initiatieven binnen en buiten het netwerk van R3NEW. Aanmelden kan door een mail te sturen aan info@r3new.nl.

Aanmelden
topimg-e1622453494453-1024x673

PIONIERSTRAJECT

Is jouw kernteam klaar voor een volgende stap, en wil jij gedurende drie jaar begeleid worden naar een zelfstandig wijkinitiatief of -community? Sluit dan aan bij onze pionierstraining. Als kernteam leren jullie de basis van pionieren in je eigen wijk, met als eindresultaat een zelfstandige community van wijkgenoten die zich met en voor elkaar inzetten voor bloei!

Meer informatie