Team

De iniatiefnemers, ons team

We zijn een groeiende beweging. Met een klein kernteam vormen we de organisatie van R3NEW, ieder met zijn of haar eigen expertise. Wil je nader kennismaken of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op!

Rene Visser

René Visser

Pionieren zit René in het bloed. Hij vindt het prachtig om teams en bewegingen van de grond af op te bouwen. Daarom geeft hij met passie en plezier leiding aan R3NEW.

Dieteke Visser

Dieteke Visser

Dieteke is als spreker en inspirator verbonden aan R3NEW. Haar persoonlijke ervaringen deelt ze graag om anderen te enthousiasmeren. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de interne organisatie van R3NEW.

Jouke Janze

Jouke Janze

Als ervaren pionier en avonturier is Jouke betrokken bij het team als ervaringsdeskundige, coach en trainer.

Hanneke van der Meer

Hanneke van der Meer

Als ervaren trainer, spreker en coach is Hanneke een waardevol teamlid. Binnen R3NEW zorgt zij voor de ontwikkeling en de uitvoering van de teamtrainingen.

Dennis Grasdijk

Dennis Grasdijk

Dennis zet zich met zijn onderneming in voor organisaties met maatschappelijke impact. Hij ondersteunt R3NEW op het gebied van strategie, branding en impact.

Giel-Jan-1

Giel Jan de Visser

Als eigenaar van een christelijk salesbedrijf wil Giel-Jan R3NEW ondersteunen en meer impact creëren met name middels fondswerving.

Partners

R3NEW gelooft in de kracht van samen. Deze partners ondersteunen de missie van R3NEW op diverse manieren. Wil je ook als partners betrokken zijn? Neem contact op met René Visser.

MvWlogo

Maatschappij van Welstand

Maastchappij van Welstand ondersteunt initiatieven die kerken vernieuwen en de zelfredzaamheid van kwetsbare mensen versterken.