Explained: Wat bedoelen wij met holistisch?

Een holistische aanpak, dat betekent een aanpak vanuit verschillende aspecten. Werken vanuit het geheel, met de overtuiging dat dit meer is dan de som van de afzonderlijke onderdelen. Snap je het nog? Na het zien van deze video wel!

In de samenleving zie je dat er vaak gewerkt of gedacht wordt vanuit één bepaald domein. De kerk heeft het over zingeving, het sociaal domein richt zich op de zorg voor de omgeving en binnen het ondernemende domein gaat het over zaken en resultaatgericht werken.

Als je die drie samenvoegt, dan krijg je enorm sterke dynamiek. Een kracht die veel sterker is dan de som van deze losse domeinen. 

Daarom werkt R3NEW vanuit deze holistische aanpak aan inclusieve wijkcommunities in Nederland

 

R3NEW is gespecialiseerd in het opzetten van vitale wijkcommunities, door bewoners voor bewoners. Het unieke van R3NEW is de holistische aanpak. Door Zorg, Zaken en Zingeving te combineren worden communities sterker, duurzamer, dynamischer en hebben ze meer impact. Wil je meer weten over de visie en aanpak van R3NEW? Dat kan! Bekijk via onderstaande knop ons introductie-webinar.