VRIENDEN VAN R3NEW

Jij kan een verschil maken! R3NEW bouwt aan een beweging van wijkcommunities die vanuit de waarden van het Koninkrijk een concreet verschil willen maken in de wijken van Nederland. Maar, we kunnen en willen dit niet alleen. Daarom zijn we erg dankbaar voor de vrienden van R3NEW die dankzij hun maandelijkse giften een belangrijke bijdrage leveren aan het opbouwen van deze beweging.

Wij vinden het geweldig als jij ook één van de vrienden van R3NEW wilt worden. Dat betekent dat je deze beweging een warm hart toedraagt, en je betrokkenheid ook op deze manier wilt uiten! Als dank ontvang jij als kersverse vriend het prachtige boek Herstellers t.w.v. 16,95 cadeau! Laat daarvoor wel even je contactgegevens achter via het formulier op deze pagina.

Vrienden van R3NEW – Je kan zelf een periodieke overboeking doen vanaf je bankrekening, naar het rekeningnummer van Stichting R3NEW: NL20 RABO 0342 4915 63  (BIC: RABONL2U).

Losse giften – Je maakt je gift(en) via iDEAL over. Dit kan via onderstaande button of QR code. Je kan uiteraard zelf de hoogte van het bedrag bepalen. Doe je vaker een losse gift, vul dan ook je gegevens in zodat we jou een boek kunnen sturen!

*Voor beide opties geldt: Stichting R3NEW beschikt over de ANBI erkenning, dus al jouw giften zijn aftrekbaar van de belasting.

QR-code-R3NEW-1

Ik draag bij

Vul onderstaande velden in als je vriend van R3NEW geworden bent. Je krijgt dan als dank en ter inspiratie het boek Herstellers t.w.v. €16,95 thuisgestuurd.