INTRODUCTIE WEBINAR

Hoe start ik een wijkcommunity?

Wellicht loop jij al een tijdje rond met het verlangen in jouw wijk een verschil te maken. Je houdt van initiatief nemen en ziet voldoende kansen, maar je wilt niet zomaar gaan aanrommelen. Je wilt bouwen aan iets dat ook op langere termijn impact heeft, wat vernieuwend is en waar jij en anderen hun talent en passie in kwijt kunnen. Een buurt of wijk die bloeit; dáár droom jij van!

Dit webinar is bedoeld om kennis te maken met het onderwerp wijkcommunities. R3NEW is gespecialiseerd in het opzetten van vitale wijkcommunities, door bewoners voor bewoners. Het unieke van R3NEW is onze holistische aanpak. Door Zorg, Zaken en Zingeving te combineren worden communities sterker, duurzamer, dynamischer en hebben ze meer impact op langere termijn.

  • Je hebt passie voor ‘Koninkrijk in de wijk’. Kerkplanting is niet jouw doel, je wilt je wijk zien bloeien en gelooft dat christenen daarin (ook) hun rol mogen pakken. En dat ga je doen ook!
  • Je bent ondernemend en initiatiefrijk, en houdt ervan om nieuwe wegen te verkennen of te bewandelen. Samen met andere wijkbewoners zie jij jezelf wel een initiatief starten.
  • Al heb je voldoende passie en stevige dromen, je kan wel wat tips, tools en inzichten gebruiken om goed beslagen ten ijs te komen. Zodat je kunt bouwen op de schouders van anderen.

VUL JE GEGEVENS IN EN ONTVANG DIRECT HET WEBINAR IN JE MAILBOX