BOUW JIJ MET ONS MEE?

We zijn een groeiende beweging en altijd op zoek naar energieke pioniers die op hun eigen plek in het klein willen starten met bouwen. Maar ook jou als stagiair, fondswerver, trainer of coach hebben we nodig om wijken te zien bloeien. Neem gerust contact op voor een verkennend gesprek.

René Visser

RENÉ VISSER

Pionieren zit René in het bloed. Hij vindt het prachtig om teams en bewegingen van de grond af op te bouwen. Daarom geeft hij met passie en plezier leiding aan R3NEW.

Mieke Griffioen

MIEKE GRIFFIOEN

Met haar enthousiasme, brede ontwikkeling, strategische kwaliteiten en passie voor wijkpionieren is Mieke een allround medewerker.

Dieteke Visser

DIETEKE VISSER

Dieteke is als spreker en inspirator verbonden aan R3NEW. Haar persoonlijke ervaringen deelt ze graag om anderen te enthousiasmeren. Daarnaast verzorgt ze de HR en Finance zaken voor R3NEW.

Hanneke van der Meer

HANNEKE VAN DER MEER

Als ervaren trainer, spreker en coach is Hanneke een waardevol teamlid. Binnen R3NEW zorgt zij voor de ontwikkeling en de uitvoering van de teamtrainingen.

Giel-Jan-1

GIEL-JAN DE VISSER

Als eigenaar van een christelijk salesbedrijf wil Giel-Jan R3NEW ondersteunen en meer impact creëren middels onder andere marketing en communicatie.